Ve dnech 10. a 11. září 2021 se uskuteční online 20. národní a 16. mezinárodní ATECR konference. (See the text in English below.)

Vážení učitelé, lektoři, zájemci o cizojazyčnou výuku, koučování, učení (se) angličtiny, dovolujeme si vás pozvat na 20. ročník národní a 16. ročník mezinárodní konference TEACH4FUTURE zaměřené na učení (se) pro budoucnost, kterou pořádá Asociace učitelů angličtiny České republiky ve spolupráci s Národním pedagogickým institutem České republiky, British Council, IATEFL IPSEN a dalšími partnery.

Konference se uskuteční 10.–11. září 2021 od pátku 13:00 do soboty 15:30 online.

Jako vždy se můžete těšit na zajímavá aktuální témata ze světa vzdělávání, koučování a ELT, kterými Vás provedou naši i zahraniční prezentující, jako jsou Jaroslav Fidrmuc, David Fisher, Petr Hedbávný, Irena Hošková, George Kokolas, Tatiana Ivanova, John Mc Neill, Peter Panayotou, Barbara Lukač Patarčec, Karoline Němcová Růžičková, Charles Stewart, Jarmila Valková, Petra Vallin a další. Vybírat si budete z více prezentací, které poběží souběžně.

Přihlaste se a získejte aktuální přehled novinek pro výuku angličtiny a užitečné náměty pro své žáky MŠ, ZŠ, SŠ, VOŠ i volnočasové aktivity. Těšíme se na Vaši účast.

Program s prokliky na přednášky / Programme with links

Přihláška na konferenci / Application form for participants

Anotace / Annotations

Medailonky / Speaker´s Bio


The 20th National and 16th International ATECR Conference on 10-11 September 2021

Dear teachers, lecturers, those interested in foreign language teaching, coaching, learning English, we would like to invite you to the 20th national and 16th international conference TEACH4FUTURE focused on teaching and learning for the future, organized by the Association of Teachers of English of the Czech Republic in cooperation with the National Pedagogical Institute of the Czech Republic, British Council, IATEFL IPSEN sig and other partners.

The conference will take place on 10-11 September 2021 from Friday 13:00 to Saturday 15:30 online.

As always, you can look forward to interesting current topics from the world of education, coaching and ELT, which will be guided by our and foreign presenters, such as Jaroslav Fidrmuc, David Fisher, Petr Hedbávný, Irena Hošková, George Kokolas, Tatiana Ivanova, John Mc Neill, Peter Panayotou, Barbara Lukač Patarčec, Karoline Němcová Růžičková, Charles Stewart, Jarmila Valková, Petra Vallin and others. You will choose the sessions from multiple presentations that will run simultaneously.

Sign up and get an up-to-date overview of news for teaching English and useful topics for your pupils in kindergartens, primary schools, secondary schools, high schools and for leisure activities. We are looking forward to your participation.

Další aktuality

25. duben 2024

Zveme vás na mezinárodní konferenci pro budoucnost neformálního a formálního vzdělávání

Nenechte si ujít mezinárodní konferenci v Plzni o vzdělávání, které baví žáky. Hlavními tématy budou generace Z, její silné stránky a potřeby, mindset a motivace žáků a učitelů, wellbeing a práce s nadanými v rámci heterogenního kolektivu.

Číst více

23. duben 2024

Společný evropský referenční rámec pro jazyky – praktické rady pro efektivní využití

Zveřejnili jsme český překlad aktualizované kapitoly publikace CEFR zaměřené na tvorbu deskriptorů s důrazem na plurilingvní a plurikulturní kompetence.

Číst více

22. duben 2024

Ocenění za úřednický čin roku 2023 míří také k nám

Z prvního ročníku projektu Úřednický čin roku vzešlo jedenáct oceněných. U odborné poroty zabodoval v kategorii Týmová podpora také tým designu služeb NPI ČR, vedený Matějem Bacovským.

Číst více

02. duben 2024

Zahájili jsme veřejnou konzultaci rámcových vzdělávacích programů

NPI ČR předkládá k veřejné konzultaci výsledky práce odborných pracovních skupin, které se zabývaly revizí Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání a Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání.

Číst více

21. březen 2024

Probíhají první setkání Národního metodického kabinetu

V březnu probíhají první setkání všech sekcí Národního metodického kabinetu, mezi jejichž hlavní úkoly patří spoluvytváření kurikula, poskytování zpětné vazby z terénu, formulace metodických doporučení pro územní kabinety a poskytování konkrétní metodické podpory.

Číst více