Předškolní a prvostupňové vzdělávání

Předškolní a prvostupňové vzdělávání se vyznačuje osobnostně orientovaným pojetím, ve kterém je podporován individuální rozvoj každého dítěte/žáka podle jeho aktuálních možností a potřeb.

Podílí se na zdravém fyzickém, kognitivním, sociálním i emočním rozvoji každého dítěte/žáka. Zároveň směřuje k osvojování základů klíčových kompetencí, čímž dítě/žák získává předpoklady pro svoje celoživotní učení. Naší vizí je plynulý přechod dítěte z předškolního do základního vzdělávání, proto se zaměřujeme na profesní podporu pedagogů obou stupňů vzdělávání v prioritních tématech.


Náš tým:

  • Hana Splavcová: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (předškolní vzdělávání)
  • Andrea Mouchová: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (předškolní vzdělávání)
  • Dita Vacková: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (předškolní vzdělávání)
  • Hana Havlínová: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (prvostupňové vzdělávání)
  • Jana Bezoušková: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (prvostupňové vzdělávání)