Co udělat pro to, aby se dospělí více účastnili dalšího vzdělávání a celoživotního učení? Přijďte se inspirovat a diskutovat 13. října do Českých Budějovic.

Ilustrační foto

Projekt Evropská agenda pro učení dospělých zve na seminář o tom, jak motivovat dospělé k dalšímu vzdělávání a celoživotnímu učení v Jihočeském kraji. Přijďte se inspirovat příklady dobré praxe od vzdělavatelů dospělých z regionu a vyměnit si Vaše zkušenosti.

Registrace

Příklady dobré praxe představí:

  • Obecně prospěšná společnost Attavena
  • Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
  • Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
  • Městská knihovna Písek
  • Jihočeská společnost pro rozvoj lidských zdrojů
  • Jihočeská hospodářská komora

A také proběhne diskuze, kde budete moci sdílet Vaše nápady, jak motivovat dospělé ke vzdělávání či jak zlepšit spolupráci vzdělavatelů dospělých ve Vašem regionu.

Program semináře ke stažení


Kdy? Čtvrtek 13. 10. od 9:00 do 13:00 hodin
Kde? Prezenčně v Českých Budějovicích (Riegrova 51)
Jak? Přihlaste se prosím přes registrační formulář


Zajímáte se o vzdělávání dospělých a celoživotní učení?

Další aktuality

25. duben 2024

Zveme vás na mezinárodní konferenci pro budoucnost neformálního a formálního vzdělávání

Nenechte si ujít mezinárodní konferenci v Plzni o vzdělávání, které baví žáky. Hlavními tématy budou generace Z, její silné stránky a potřeby, mindset a motivace žáků a učitelů, wellbeing a práce s nadanými v rámci heterogenního kolektivu.

Číst více

23. duben 2024

Společný evropský referenční rámec pro jazyky – praktické rady pro efektivní využití

Zveřejnili jsme český překlad aktualizované kapitoly publikace CEFR zaměřené na tvorbu deskriptorů s důrazem na plurilingvní a plurikulturní kompetence.

Číst více

22. duben 2024

Ocenění za úřednický čin roku 2023 míří také k nám

Z prvního ročníku projektu Úřednický čin roku vzešlo jedenáct oceněných. U odborné poroty zabodoval v kategorii Týmová podpora také tým designu služeb NPI ČR, vedený Matějem Bacovským.

Číst více

02. duben 2024

Zahájili jsme veřejnou konzultaci rámcových vzdělávacích programů

NPI ČR předkládá k veřejné konzultaci výsledky práce odborných pracovních skupin, které se zabývaly revizí Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání a Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání.

Číst více

21. březen 2024

Probíhají první setkání Národního metodického kabinetu

V březnu probíhají první setkání všech sekcí Národního metodického kabinetu, mezi jejichž hlavní úkoly patří spoluvytváření kurikula, poskytování zpětné vazby z terénu, formulace metodických doporučení pro územní kabinety a poskytování konkrétní metodické podpory.

Číst více