Metodický portál RVP.CZ

Hlavní online metodicko-didaktická podpora učitelů v České republice napříč vzdělávacím systémem. 

Metodický portál RVP je hodnotný zdroj inspirativních autorských článků, materiálů do výuky a webinářů. Je to platforma pro profesní rozvoj, sdílení zkušeností a setkávání se s podobnými i jinak zaměřenými kolegy z oblasti vzdělávání. Vše se odehrává na novém redesignovaném webu, který sází na svou přehlednost, jednoduchost a intuitivnost.

Tvorbu obsahu na Metodickém portálu mají na starosti přímo naši uživatelé. Jedná se o množství zajímavých příspěvků, které mohou sloužit jako příprava na hodinu nebo jsou rovnou použitelné do výuky. U garantovaného obsahu ručíme za jeho obsahovou a didaktickou správnost. Příspěvky v poslední době akcentují převážně využití technologií a aktuální trendy ve vzdělávání. Podporou autorské tvorby „učitelé učitelům“ (i za finanční odměnu) a zpětnou vazbou ve formě hodnocení nebo komentářů přispívá ke zvyšování osobního profesního rozvoje našich uživatelů i rozvoje učitelské komunity.Klíčová je rovněž možnost návaznosti vybraných příspěvků na strukturu RVP a přístup k veškerým příspěvkům zdarma bez nutnosti registrace.


Kontakt:

Klára Hránková: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. +420 274 022 410


 Logolink OP VVV