Pokusné ověřování: Systém podpory provázejících učitelů

Cílem je realizovat, ověřit a vyhodnotit navrhovaný systém podpory provázejících učitelů, kteří vedou studenty studijních nebo vzdělávacích programů a žáky oborů vzdělání vedoucích k získání odborné kvalifikace učitele mateřské, základní nebo střední školy na praxích, v rámci praktické přípravy nebo praktického vyučování v regionálním školství.

Ověřeníproběhnout komplexně, tj. v různých typech škol (MŠ, ZŠ, SŠ různého zaměření), na všech stupních vzdělávání v RgŠ (předškolní, 1. a 2. stupeň ZŠ a střední vzdělávání) a za spolupráce s různými institucemi připravujícími učitele (pedagogické, filozofické, přírodovědné a tělovýchovné fakulty vysokých škol, vyšší odborné školy, střední pedagogické školy), které realizují vzdělávací programy a obory vzdělání vedoucí ke kvalifikaci učitele

Termín realizace:

 1. 2. 2023 – 31. 12. 2025


Informační zdroje:

https://www.msmt.cz/vzdelavani/pokusne-overovani-system-podpory-provazejicich-ucitelu-s?highlightWords=pokusn%C3%A9+ov%C4%9B%C5%99ov%C3%A1n%C3%AD

Další informace z MŠMT:

https://www.msmt.cz/ministerstvo/novinar/msmt-spousti-pokusne-overovani-systemu-podpory-provazejicich


Realizační tým a kontakty:

Mgr. Jitka Jarníková, projektová manažerka, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Mgr. Veronika Sováková,  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.