Nenechte si ujít konferenci zaměřenou na výměnu dobré praxe škol Pardubického kraje. Součástí akce budou workshopy, semináře a prostor pro sdílení, reflexi a vzájemné debaty.

Regionální konference je zaměřená na aktuální témata v rámci Strategie 2030+, propojování škol a odborníků, vzájemné sdílení a inspirace. Vytváří pedagogům prostředí pro sdílení, komunikaci, výměnu zkušeností a námětů na principu „učitelé sobě“, kdy učitelé nabízí dobrou praxi ostatním kolegům.


KDY: 20. září 2023

KDE: Krajský úřad Pardubického kraje, sál Jana Kašpara a krajské pracoviště NPI ČR Pardubice


Další informace a registrace

Program


Cena: 1680 Kč

Kapacita: 80 účastníků


Cíle festivalu:

  • Zprostředkovat výměnu dobré praxe a inspirace škol Pardubického kraje v tématu Kvalitní škola – kvalita vzdělávání.
  • Sebeprezentací dobré praxe umožnit daným školám a pedagogům jejich další rozvoj na bázi sdílení, komunikace s ostatními školami, výměny zkušeností a námětů.
  • Inspirovat školy a pedagogy, kteří chtějí měnit a posouvat svou výuku, pracovat na určitých tématech a nabídnout školám a pedagogům směry rozvoje opírající se o existující fungující praxe škol a pedagogů Pardubického kraje.
  • Propojit partnery podílející se na vzdělávání, jeho kvalitě a dalším formování, jako jsou NPI ČR, Pardubický kraj, ČŠI, Odbor školství Pardubického kraje, vybrané fakulty UP.

Další aktuality

25. duben 2024

Zveme vás na mezinárodní konferenci pro budoucnost neformálního a formálního vzdělávání

Nenechte si ujít mezinárodní konferenci v Plzni o vzdělávání, které baví žáky. Hlavními tématy budou generace Z, její silné stránky a potřeby, mindset a motivace žáků a učitelů, wellbeing a práce s nadanými v rámci heterogenního kolektivu.

Číst více

23. duben 2024

Společný evropský referenční rámec pro jazyky – praktické rady pro efektivní využití

Zveřejnili jsme český překlad aktualizované kapitoly publikace CEFR zaměřené na tvorbu deskriptorů s důrazem na plurilingvní a plurikulturní kompetence.

Číst více

22. duben 2024

Ocenění za úřednický čin roku 2023 míří také k nám

Z prvního ročníku projektu Úřednický čin roku vzešlo jedenáct oceněných. U odborné poroty zabodoval v kategorii Týmová podpora také tým designu služeb NPI ČR, vedený Matějem Bacovským.

Číst více

02. duben 2024

Zahájili jsme veřejnou konzultaci rámcových vzdělávacích programů

NPI ČR předkládá k veřejné konzultaci výsledky práce odborných pracovních skupin, které se zabývaly revizí Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání a Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání.

Číst více

21. březen 2024

Probíhají první setkání Národního metodického kabinetu

V březnu probíhají první setkání všech sekcí Národního metodického kabinetu, mezi jejichž hlavní úkoly patří spoluvytváření kurikula, poskytování zpětné vazby z terénu, formulace metodických doporučení pro územní kabinety a poskytování konkrétní metodické podpory.

Číst více