Konference se uskuteční 19. října, má za cíl zahájit veřejnou diskusi k Hlavním směrům revize RVP ZV.

Akce proběhne 19. října od 16 do 18 hodin online formou. Její součástí bude moderovaná diskuse se zástupci panelu, do které se můžete zapojit.

Program konference

  1. Oficiální zahájení
  2. Představení klíčových bodů Hlavních směrů revize RVP ZV a postupu práce
  3. Veřejná diskuze za účasti garantů klíčových oblastí

Jak se registrovat a zúčastnit

Na stránkách k revizi RVP ZV naleznete formulář. K vyplnění stačí jméno, příjmení a e-mail. Nejpozději 15. 10. 2021 vám na e-mail, který jste nám nechali ve formuláři, přijdou všechny důležité informace o tom, jak se připojit a také jak se případně zapojit do diskuse se zástupci panelu.


Web: Velké revize RVP ZV

Manual ZOOM

Další aktuality

25. duben 2024

Zveme vás na mezinárodní konferenci pro budoucnost neformálního a formálního vzdělávání

Nenechte si ujít mezinárodní konferenci v Plzni o vzdělávání, které baví žáky. Hlavními tématy budou generace Z, její silné stránky a potřeby, mindset a motivace žáků a učitelů, wellbeing a práce s nadanými v rámci heterogenního kolektivu.

Číst více

23. duben 2024

Společný evropský referenční rámec pro jazyky – praktické rady pro efektivní využití

Zveřejnili jsme český překlad aktualizované kapitoly publikace CEFR zaměřené na tvorbu deskriptorů s důrazem na plurilingvní a plurikulturní kompetence.

Číst více

22. duben 2024

Ocenění za úřednický čin roku 2023 míří také k nám

Z prvního ročníku projektu Úřednický čin roku vzešlo jedenáct oceněných. U odborné poroty zabodoval v kategorii Týmová podpora také tým designu služeb NPI ČR, vedený Matějem Bacovským.

Číst více

02. duben 2024

Zahájili jsme veřejnou konzultaci rámcových vzdělávacích programů

NPI ČR předkládá k veřejné konzultaci výsledky práce odborných pracovních skupin, které se zabývaly revizí Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání a Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání.

Číst více

21. březen 2024

Probíhají první setkání Národního metodického kabinetu

V březnu probíhají první setkání všech sekcí Národního metodického kabinetu, mezi jejichž hlavní úkoly patří spoluvytváření kurikula, poskytování zpětné vazby z terénu, formulace metodických doporučení pro územní kabinety a poskytování konkrétní metodické podpory.

Číst více